Thursday 30 April 2015

Hai la soare cu NIVEA Sun

Nu știu cum sunteți voi, dar eu de abia aștept o vacanță la soare. I need some vitamin sea in my life. :)) Și cum protecția solară trebuie să fie pe primul loc atunci când vine vorba de mult soare, Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze ne invită să ne bucurăm de un bronz natural și sănătos.



Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30
Acest ulei nou apărut are o formulă mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consitență ușoară și rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producția de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil și de lungă durată. Conține un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.
Preț: 34,02 lei, 200 ml, SPF 30




Să nu uităm de pielea sensibilă a copiilor!
NIVEA Sun Kids spray colorat de protecție solară SPF 50
Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protecție solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar și împotriva arsurilor solare și a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecție imediată și are o rezistență la apă de lungă durată pentru ca micuțul tău să se bucure fără griji de soare, oriunde ar fi.
Preț: 45,99 lei, 200 ml, SPF 50

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...